Programmet för hotell, restaurang och bageri
Gymnasiesärskola

Programmet för dig som har gått grundsärskola och vill utbilda dig till ett arbete inom hotell, restaurang eller bageri. Här får du grundläggande kunskaper inom området. Utbildningen förbereder dig för att kunna arbeta med till exempel bageri- och konditorvanor, dukning och hotellservice.

Praktik

Ditt arbetsplatsförlagda lärande (APL) görs under senare delen av din utbildning under sammanlagt 22 veckor.

Gymnasiesärskolgemensamma ämnen 900 poäng

Engelska, 100 poäng

Estetisk verksamhet, 100 poäng
Historia 1, 50 poäng
Idrott och hälsa, 200 poäng
Matematik, 100 poäng
Naturkunskap, 50 poäng

Religionskunskap, 50 poäng
Samhällskunskap, 50 poäng
Svenska 1/Svenska som andraspråk 1, 200 poäng

Programgemensamma ämnen 600 poäng

Bageri och konditori, 100 poäng
Hotell, 100 poäng
Livsmedel och näringskunskap, 100 poäng

Måltids och branschkunskap, 100 poäng
Service och bemötande, 100 poäng

 

Programfördjupning 700 poäng

Gymnasiesärskolearbete 100 poäng

Individuellt val 200 poäng

 

Summa 2500 poäng


Bilden är en illustration av en person och används som ersättning för fotografi där det inte finns

Hans-Olof Åkesson

Lärare

Bilden är en illustration av en person och används som ersättning för fotografi där detta inte finns.

Kim Wigertz

Livsmedels- och näringskunskap

grafisk siluett aleholm elever

Kontakt

Hjärtlandavägen 9
576 80 Sävsjö
0382-153 91

Frånvaroanmälan gymnasieutbildning:
010-888 70 50 eller via Vklasslänk till annan webbplats

Frånvaroanmälan vuxenutbildning:

010-888 70 50

logotyp vklass
logotyp vklass
Logga Sävsjö kommun. Länk till savsjo.se

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.